19.03.2024

„Имотният пазар ще става все по-динамичен, до следващия март очакваме 10% увеличение на цените“ – Kalos Estates пред Profit.bg.

Кои са актуалните тенденции, как се създават и поддържат успешни сътрудничества и кои са новите предизвикателства пред играчите в сектора?

„Има много професионалисти на пазара, но Kalos Estates е различна компания. При нас сделките не се случват на всяка цена, тъй като етиката е на първо място в цялата ни комуникация както с клиента, така и с продавача“, обяснява Кирил Кирилов – основател на агенцията.

В интервю пред Profit.bg нашият главен експерт споделя своите виждания за новите тенденции в имотния пазар, успешните партньорства по пътя към успеха и за какво трябва да внимават брокерите в днешната икономическа среда.

Г-н Кирилов споделя и подробности за участието на Kalos Estates като генерален спонсор  на предстоящата бизнес конференция за предприемачи Sales Club Conference 2024. Прочетете цялата статия ТУК.

Още новини

Пазарът на имоти 2023 – устойчив растеж и разнопосочни тенденции

Българският пазар на недвижими имоти претърпя забележими тенденции и промени през последните две години, повлияни както от вътрешни, така и от международни фактори.

Имотите 2023-2025: положителни тенденции и нужда от адаптивност

Тази пазарна прогноза дава представа за очакваната траектория на българския пазар на недвижими имоти за следващите две години (2023-2025 г.)..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *